Firefox 20, imbunatatiri majore

Unu din cele mai populare browsere, Firefox a ajuns la versiunea 20, va prezentam in articolul urmator cu ce se lauda aceasta noua versiune.

firefox_660_thum-100001380-large

In primul rand cu deja clasicele imbunatatiri privind stabilitatea si securitatea navigarii pe internet.

Insa lista imbunatatirilor nu se opreste aici si cei de la Mozilla vin cu o noutate mult asteptata de fanii Firefox si anume un manager de download mult imbunatatit.

Asadar la o prima vedere vom observa in dreaota casuteti de cautare din toolbar un buton cu o sageata indreptata in jos la apasarea caruia vom vedea eventualele descarcari in curs sau ultimele 3 descarcari.

Manager Download
Manager Download

Pentru a intra in managerul de download propriu zis fie dam click pe acest buton si apoi click pe “Show All Downloads” fie dam click pe butonul Firefox aflat in coltul din stanga al ferestrei si click pe Downloads,  dupa care ni se deschide fereastra Library unde putem administra pe langa descarcarile efectuate si istoria siteurilor vizitate si bookmark-urile.

Manager Download - Library
Manager Download – Library

Nici cei care prefera o navigare “privata” nu au fost uitati, si aici Mozilla a adus imbunatatiri si anume posibilitatea de a deschide fereastra separata pentru “Private Browsing”.

Pentru a vedea in detaliu toate modificarile aduse puteti vizita aceasta pagina unde putei vedea un changelog complet.

Ramane de vazut cum vor primi utilizatorii aceste modificari si daca ele vor avea efectul scontat.