Google Images isi schimba designul

Google anuntase in urma cu putin timp ca serviciul de cautare al imaginilor, “Google Images”, va fi actualiat si va fi modificat pentru un aspect mai placut si un design mai fiabil.

Aceste schimbari s-au petrecut deja, iar Google a adus imbunatatiri considerabile introducand o cautare mai rapida si mai usoara, pentru o experienta mai placuta.

 

Daca inainte serviciul de cautare al imaginilor prin Google era mult asemanator cu cel al rivalei Bing, iata ca acum nu mai este la fel. Google Images introduce un panou de cautare modern si usor de folosit

Aceste imbunatatiri se bazeaza pe parerile utilizatorilor care doreau o cautare mai rapida, dar totodata doreau sa parcurga mai multe imagini intr-o singura cautare, astfel ca odata cu aceste actualizari, utilizatorii vor putea parcurge mai multe imagini cu ajutorul tastaturii, anunta Hongyi Li, Google associate product manager.

 

Google nu va mai redirectiona utilizatorii spre diferite pagini web, ci va afisa sub fiecare imagine detalii cum ar fi numele domeniului, numele site-ului, titlul paginii unde imaginea este gazduita si dimensiunea imaginii.

Chiar daca pare o schimbare in bine, sunt si pareri contra pe diferite bloguri si forumuri  pentru serviciul de cautare Google Images.

O cautare va arata cam asa, imaginile putand fi schimbate una dupa alta cu ajutorul tastelor de directie.