Outlook.com mai bun decat Gmail sau Yahoo Mail

Microsoft a inceput o campania de amploare pentru a-si promova serviciul sau de e-mail imbunatatit Outlook.com. Astfel, este posibil sa intalniti in dese randuri anunturi cu privire la Outlook.com, cum functioneaza acesta si ce imbunatatiri i-au fost aduse.

Outlook.com

Fara indoiala, dupa ce a trecut de varianta beta, Outlook.com a devenit cel mai bun serviciu de mesagerie online, trecand peste rivalele Gmail si Yahoo Mail. Serviciul ofera facilitati pe care nu le intalnim la Gmail sau Yahoo Mail, cum ar fi spatiu de stocare nelimitat sau optiuni de integrare pentru retele de socializare.

Partea amuzanta in toata aceasta poveste este o reclama care apare chiar pe YouTube, site detinut de marea rivala Google, in care utilizatorii sunt informati ca daca vor accepta sa se inscrie pe serviciul de mesagerie online Outlook.com, ei vor putea viziona filmulete si clipuri de pe YouTube chiar in casuta postala.

In multe randuri, compania Microsoft a descris Outlook.com ca fiind mult mai bun decat serviciul de mesagerie online al rivalului Google, Gmail. Asa se face ca Microsoft indeamna fiecare utilizator sa renunte la orice alt serviciu de e-mail si sa treaca la Outlook.com.

Nu toate eforturile au fost in zadar, Microsoft inregistrand deja peste 1,5 milioane de noi utilizatori ai Outlook.com, dupa ce a trecut de varianta beta.

Microsoft Outlook

 

Iata cum isi promoveaza Microsoft produsul: