Urmatorul sistem de operare de la Microsoft: Windows Blue!

Microsoft lucreaza la o versiune mai noua de Windows numita “Blue”, care ar intra pe piata chiar în acest an și va fi oferita cu un preț foarte scăzut sau chiar gratuit.

Chiar daca suna ca o veste foarte buna pentru toți utilizatorii dezamagiti de Windows 8 si care doresc să primească o actualizare majoră, cât mai curând posibil, multi cred cred că Windows Blue nu va salva Microsoft, deoarece compania se intreapta spre o directie gresita.

“Daca ar fi sa pun un pariu chiar acum, as spune ca Windows Blue va ajunge unde este si Windows 8 acum. Windows Blue ar fi doar pentru tablete si gadget-uri tactile, pentru a putea sa folosesca, “ecranul de pornire,” Metro “”, etc. Ar trebui să facă o versiune separată pentru desktop, lăsând trucurile de mai sus la download opțional pentru utilizatori ” spune unul dintre utilizatorii Windows.

Windows 8 ramane un produs controversat, de aceea majoritatea consumatorilor preferand sa ramana la Windows 7, sistemul de operare numărul unu în lume, in 2013, potrivit datelor Net Applications.

Normal, utilizatorii cred că Steve Ballmer este singurul vinovat pentru noua directie a companiei, deoarece majoritatea produselor recent lansate, nu reusesc sa incante utilizatorii.

“Ceea ce face Windows 8 atât de greu de utilizat?” S-ar putea întreba unii. Unii utilizatori spun ca lipsa unui buton Start, Windows Blue ar putea avea aceeasi soarta ca si Windows 8.